Maratonul Cetatii Suceava 2017

Salvaţi Copiii, filiala Suceava, a organizat primul eveniment caritabil sportiv din oraş, toţi participanţii alergând pentru cauza copiilor născuți prematur. Fondurile colectate vor fi folosite pentru dotarea unei maternităţi din judeţul Suceava, unde este cea mai mare nevoie de echipamente, pentru a-i salva pe nou-născuții care vin pe lume înainte de termen.

Evenimentul din 16 septembrie a adunat peste 200 de participanți la cursele de semimaraton, cros și populară și 69 de copii la cursa copiilor.

Printre participanți s-au aflat și nume cunoscute ale sportului de profil sucevean, precum Andrei Gafița, Ciprian Calancea, Cătălin Tocilă, Constantin Lucuțar.

Startul competițiilor a fost dat de Petru Bodârlău, costumat în Ștefan cel Mare. Premierea a fost făcută de Cristina Casandra alături de ”Ștefan cel Mare”.

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Muzeul Bucovinei, AJSPT, Hai in Bucovina, Conline, Shopping City, Energy Fitness Club.

Sponsori au fost: Carrefour, Dorna, Decathlon, Auchan, Farmacia Ana Maria, Assist, Edelweiss Outdoor Shop, Spartacus, Ceramica Marginea si Puffinest Suceava iar parteneri media: VivaFM, Monitorul, Intermedia, NewsBucovina, Crai Nou, Radio AS.

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul ISU Bucovina, IJJ ”Bogdan Vodă” Suceava, IJP Suceava și Poliția Comunitară Suceava.

Valoarea totală a donațiilor făcute de participanți este de 6.883 lei.

Rezultatele competiției pot fi văzute pe http://www.cronometrajonline.ro/mcs/

Fotografii

Aparitii media