Detalii Concurs

    Aceasta competiție s-a născut din dorința unui grup de alergători din vechea Cetate de a sprijini campania organizatiei Salvati Copiii: "Fiecare copil contează!". Campania are ca țintă dotarea maternitatilor din judetele țării cu echipamente profesionale de sustinere a vietii copiilor nascuti premature. “Maratonul Cetatii Suceava” este un proiect cu vechime, care s-a conturat de-a lungul unei perioade destul de indelungate si care a continuat sa se dezvolte si sa capete forma in ciuda piedicilor diverse. 2017 este anul care a adus o prima editie de poveste, cu oameni frumosi, dedicati cauzei si scopului, voluntari, sponsori, parteneri uniti intr-o echipa completa. Experienta a trei maratoane a constituit in acelasi timp o temelie solida pentru o a patra editie mai complexa, cea de anul acesta. Astfel, cu suportul alergătorilor din zonă, s-au gasit soluții ca toate cursele competitive să intrunească cerințele celor mai exigenți participanți. Va fi, cu siguranță, o ediție de poveste!

    Vineri, 16 Septembrie 2022, începând cu ora 13.30 vă invităm pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, pentru Cursa Populară ( start ora 17.00 ) și Cursa Copiilor ( start ora 16.00 / 16.30 ). Aici veți găsi multă voie bună, ateliere pentru copiii de toate vârstele, muzică și distracție! Începând cu ora 15.00 se pot ridica kiturile pentru cursele de a doua zi: Maraton, Semimaraton, Cros. Se vor face și înscrieri la fața locului pentru toate cursele evenimentului.

    Sambata, in data de 17 Septembrie 2022, incepand cu ora 7.00, va asteptam la Centrul de echitatie “Pe Cai la Mitoc” – strada Sfintii Apostoli Petru si Pavel, Mitocul Dragomirnei, Suceava, pentru probele competitive de Maraton, Semimaraton si Cros. Concurenții înscriși la Maraton vor lua startul la 8.30, iar cei de la Semimaraton vor lua startul la ora 09.30, iar concurenții înscriși la proba de Cros, vor lua startul la ora 10.30. Vă așteptăm cu drag și cu multe, multe surprize!

Documente