Campanii si concursuri

Concurs Drepturile Copilului

by Admin


Posted on November 14th, 2019 at 20:00 PMEști elev/ă și ai o pasiune pentru artele vizuale? Convinge-ți colegii și un profesor să facă echipă cu tine și înscrieți-vă la concursul Lasa-ma sa ascult! Ești profesor și ai în școală elevi talentați? Propune-le să participe la provocarea noastră!

Echipa Salvați Copiii Filiala Suceava invită elevii să creeze un video clip prin care să promoveze dreptul la protecție impotriva abuzului, așa cum consideră ei că ar trebui cunoscut de alți copii sau de adulții din viața lor.

Participanții pot fi elevi ai ciclului gimnazial din cadrul orcarei școli din județul Suceava, chiar și din clase diferite. Fiecare echipă va avea un cadru didactic cu rolul de a ghida și sprijini activitatea copiilor fără a se implica direct în conceperea materialelor – va încuraja comunicarea, ideile creative, colaborarea, relaționarea armonioasă și implicarea activă a tuturor elevilor din echipă la îndeplinirea obiectivului. Se pot înscrie în concurs mai multe echipe din aceeași școală, cu condiția ca fiecare echipă să aibă un alt coordonator.

Vă invităm să citiți regulamentul concursului. Înscrierea în concurs a materialelor se face până la data de 30 noiembrie, iar în luna decembrie vom anunța câștigătorii și vom organiza evenimentul de premiere. Așteptăm cu drag înscrierile voastre!

Ai citit regulamentul și ai întrebări care nu își găsesc răspunsul acolo? Trimite-ne un email la [email protected], iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.